Παραίτηση Οικονόμου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τη φονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ

    Ημερομηνία:

    Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

    Σύμφωνα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: «Αν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Οικονόμου νομίζει ότι θα κρυφτεί από τις ευθύνες του με την απομάκρυνση επτά αξιωματικών, είναι γελασμένος».

    «Αντί για αποποίηση ευθυνών και δηλώσεις δήθεν αποφασιστικότητας, ο κ. Οικονόμου θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

    Θα ήταν το ελάχιστο δείγμα ευθιξίας για το γεγονός ότι κομβόι με ακροδεξιούς χούλιγκαν από την Κροατία διέσχισαν ανενόχλητοι τη χώρα μέχρι την Αθήνα και δολοφόνησαν έναν νέο άνθρωπο» καταλήγει η ανακοίνωση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε νοικοκυριά

    Η δωρεάν διανομή καυσόξυλων σε δικαιούχες οικογένειες, που προέρχονται...

    Πάτρα: Στολίζονται τα καταστήματα, στο φουλ κουραμπιέδες και μελομακάρονα

    Ολο και περισσότερα είναι τα καταστήματα στην Πάτρα που...

    Χρυσοχοΐδης: Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα έως €30.000 για τις μπαλωθιές – Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

    Την ίδρυση τμήματος Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων (ζωοκλοπή, αγροζημίες, κ.ά)...

    Παρέμβαση Μαρίνου Σκανδάμη για προοδευτικές συγκλίσεις

    Mε τους Κώστα Ζαχαριάδη, Πέτρο Κόκκαλη, Λούκα Κατσέλη και...