Παραιτήθηκε η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη από το νέο δημοτικό συμβούλιο Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Την παραίτηση της Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων από τη θέση της δημοτικής συμβούλου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ανακοίνωσε η  «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων»

    Τη θέση της καταλαμβάνει ο Αποστόλης Αγγελής.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    “Στο πλαίσιο ανανέωσης της Δημοτικής Ομάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης και αλλαγών στον καταμερισμό των στελεχών μας, η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη – Θεοδωρακοπούλου, μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου, παραιτείται της εκλογής της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Στη θέση της, εκλέγεται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Αποστόλης Αγγελής, πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης”.

    Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα ορκιστεί σήμερα το απόγευμα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...

    ΝΕΟΣ ΚΟΚ: Βάλατε καρέκλα ή καφάσι μπροστά από το κατάστημα; 350 ευρώ!

    Στην οδό Ακρωτηρίου κάποιοι βάζουν καρέκλες (ακόμη και καταστήματα...

    ΟΚΤΩ γυναίκες που κατέχουν απίστευτα παγκόσμια ρεκόρ στο σεξ – Δείτε τις εξωπραγματικές επιδόσεις τους!

    Αριθμοί παράλογοι μα πέρα για πέρα αληθινοί, κάνουν ακόμα...

    Αυτά είναι τα 20 πιο συνηθισμένα ελληνικά επώνυμα

    Όταν δημοσιεύεις λίστες, φρόντισε να υπάρχει έκπληξη στην πρώτη...