Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου προς «διευκόλυνση της Δικαιοσύνης για την υπόθεση των Τεμπών»

    Ημερομηνία:

    Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου, επικαλούμενος λόγους πολιτικής ευθιξίας για την υπόθεση των Τεμπών.

    Φλίγκος

    Σε βάρος του κ. Παπαγεωργίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος, όπως και στον πρώην περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής Ευ. Φαλάρα και τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας Αγ. Χαρακόπουλο, κατά το επίμαχο διάστημα. Ο χρόνος υποβολής της παραίτησης του κ.Παπαγεωργίου δεν είναι άσχετος με την αποχώρηση του Χρήστου Τριαντόπουλου από την κυβέρνηση.

    ICECAP

    Ο κ. Παπαγεωργίου, απηύθυνε την επιστολή παραίτησής του στον πρωθυπουργό  και αναφέρει:

    «Δια της παρούσης υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, με πρωταρχικό σκοπό τη διευκόλυνση του έργου της ελληνικής Δικαιοσύνης στην υπόθεση των Τεμπών.

    Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αποδείξω ότι καμία ευθύνη δεν είχα ως προς τις τυχόν επιχειρησιακές πράξεις ή παραλείψεις που αφορούν το πεδίο του δυστυχήματος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

    Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1949 στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας....

    Ενδοαντίληψη: Μαθαίνοντας να ακούμε το σώμα μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%bf%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bb%ce%b7%cf%88%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84/

    Ποιοι πρέπει να αποφεύγουν να τρώνε πίτσα, σύμφωνα με τους επιστήμονες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b5%cf%8d%ce%b3%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%af/

    Πως είναι να υπηρετείς στην Ελβετική Φρουρά του Πάπα

    Ήταν τέλη του 15ου αιώνα. Οι Ελβετοί μισθοφόροι είχαν...