Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή – Ετοιμάζονται για έφεση οι συνήγοροί της

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή θα παραμείνει η Εύα Καϊλή αλλά και ο Αντόνιο Παντσέρι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ενώ ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι θα γίνει με τον έτερο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα. Ωστόσο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας.

    Εφόσον η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών επιβεβαιώσει ότι η Εύα Καϊλή παραμένει σε κράτηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά οι συνήγοροί της θα ασκήσουν έφεση.

    Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, μίλησε στο τέλος της διαδικασίας και υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολικά και επαγγελματικά καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπος.

    Παράλληλα η υπεράσπιση της κ.Καϊλή επανέλαβε ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δε μπορεί να παραμένει υπό κράτηση.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop