Παραμυθομαγειρέματα από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Παραμυθομαγειρέματα  από το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά & εφήβους του ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ (Φαβιέρου 43).

     

    ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021  5:30- 7:00μμ.

    Για παιδιά 5- 10ετών

     

    Ελάτε να “παραμυθομαγειρέψουμε’ με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα,  με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, τις δραματοποιήσεις και…με συνταγή ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα και νοστιμιά!

     

    Λίγα λόγια για τη συνταγή μας αυτό το Σάββατο…

    Η συνταγή μας αυτή τη φορά, είναι το παραμύθι,  «Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια;», που έχει γράψει η Μάρθα Κολοκοτρώνη.

    Η Ζιραφούλα είναι μια ψιλόλιγνη καμηλοπάρδαλη, που κοιτάει μόνο ψηλά, μέχρι τ’ αστέρια και ο Κροκοντούλης είναι ένας μικροκαμωμένος κροκόδειλος, που βλέπει μόνο χαμηλά, εκεί που σέρνεται, ανάμεσα στα ξερά φύλλα. Τι θα συμβεί όμως, όταν αυτά τα δύο διαφορετικά ζωάκια συναντηθούν και γνωριστούν;  Οι εποχές αλλάζουν και οι ομορφιές της φύσης είναι αμέτρητες. Τα ζωάκια μας θέλουν να τις μοιραστούν. “Έχω μια ιδέα”… λένε και οι δύο με μια φωνή.

    Μια όμορφη ιστορία, για τον διαφορετικό τρόπο που ο κάθε άνθρωπος βλέπει και παρατηρεί τους γύρω του και για το πόσο συναρπαστικός μπορεί να γίνει, όταν τον γνωρίσουμε. Οι περιπέτειες των ηρώων του παραμυθιού, μας δίνουν την ευκαιρία, να δούμε και να αφουγκραστούμε, τις ομορφιές της ζωής, μέσα από μια διαφορετική οπτική, να ανακαλύψουμε τον κόσμο,” ο καθένας μέσα από τα μάτια του άλλου”.

     

    Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες 

    2614 014979,  698 334 6612 (Κωνσταντίνα Περλέγκα)

    Κόστος συμμετοχής: 5ευρώ

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εσείς πόσα χρήματα θα δίνατε για ένα τάβλι της Rolex;

    Πριν λίγο καιρό ένα από τα πιο διαχρονικά και...

    Μαρία Καρυστιανού: Η αλήθεια που έθαψαν τόσο βιαστικά είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί – Η Νέμεσις κοντοζυγώνει

    Νέες καταγγελίες για τη διαδικασία εκταφών των θυμάτων του σιδηροδρομικού...

    Ρόδος: Ιερέας κατηγορείται για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας Εσθονού τουρίστα

    Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας είναι...

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...