Παρασκευή Κερασιώτη: Επειδή είμαι τσιγγάνα δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;

    Ημερομηνία:

    Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Breakfast@star” ήταν σήμερα η Παρασκευή Κερασιώτη. Η νεαρή κοπέλα μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM, τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της, αλλά και τα σχόλια που άκουσε επειδή έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

    «Θα ξαναπήγαινα στο GNTM. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου στο GNTM. Είχα πολύ άγχος και δεν περίμενα ότι θα καταφέρω να φτάσω εκεί που έφτασα. Πίστευα στον εαυτό μου, ενώ κάποια άτομα με έκαναν κάποιες φορές να μην πιστεύω, αλλά πλέον το έχω ξεπεράσει και είμαι εγώ. Δεν περίμεναν ότι μια τσιγγάνα θα κατάφερνε να γίνει μοντέλο», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

    Η Παρασκευή Κερασιώτη συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα μέσα από το GNTM να τους πω ότι “κι επειδή είμαι τσιγγάνα, τι; Δεν μπορώ να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα;”. Δεν υπάρχουμε κι εμείς; Θέλω ο κόσμος να το ξεπεράσει αυτό. Αυτός είναι τσιγγάνος, αυτός είναι λευκός, αυτός είναι μαύρος… Είμαστε όλοι άνθρωποι».

    Για τη δουλειά της σε κρεπερί στη Μύκονο, η Παρασκευή Κερασιώτη είπε: «Γιατί κρίνει ο κόσμος. Το ότι κάνω μόντελινγκ δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν μπορώ  να κάνω και κάτι άλλο. Θα το πω και δεν ντρέπομαι, δεν είμαστε όλοι οικονομικά καλά. Το ότι δουλεύω ως σερβιτόρα, δεν κάνω για μόντελινγκ; Αυτό είπαν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίσθηκε ο 22χρονος που βίασε 66χρονη… επειδή χώρισε

    Προφυλακίστηκε ο 22χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 66χρονης...

    Παξοί: Σήμερα η κηδεία της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα – Ανήμερα των γενεθλίων της

    Σε σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία των Παξών έπειτα...

    Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει τόπλες πάνω σε σκάφος – Δείτε φωτογραφίες

    Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Κλέλια Ανδριολάτου και μοιράζεται συχνά,...