Παρασκευή Κερασιώτη: Με αυτόν τον συμπαίκτη της από το GNTM έχει πιο στενή επαφή

    Ημερομηνία:

    Η 19χρονη τσιγγάνα που από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της, παρόλο που αποχώρησε από τον διαγωνισμό σχετικά νωρίς, κατάφερε όχι μόνο να επιστρέψει αλλά και να τερματίσει δεύτερη κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές. Μετά το τέλος του ριάλιτι η ίδια συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ κάνοντας διάφορες φωτογραφίσεις στη χώρα μας, μέχρι να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό κάτι που τώρα λόγω κορονοϊού είναι αρκετά δύσκολο.

    Η ίδια έχει γίνει και αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αυτό και αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

    Μια από αυτές μάλιστα αφορούσε και τους συμπαίκτες της στο GNTM και τη σχέση που διατηρεί σήμερα μαζί τους. Όπως αποκάλυψε η Παρασκευή, επαφή έχει με όλους αλλά με αυτόν που μιλά περισσότερο είναι ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

     

    Παρασκευή Κερασιώτη: Με αυτόν τον συμπαίκτη της από το GNTM έχει πιο στενή επαφή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: 8χρονος έκλεψε προϊόντα από μαγαζί- Συνελήφθη η μητέρα του

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...

    Συνάντηση του Βουλευτή Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Παναγή Καππάτου, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών

    Σημαντική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Βουλευτή Κεφαλληνίας και...

    Πάτρα: Sold out το Χριστουγεννιάτικο κοντσέρτο της Πολυφωνικής

    Δύο εβδομάδες νωρίτερα από την πραγματοποίηση του, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ...

    Πάτρα: Κρατούμενος των φυλακών είχε ράψει ναρκωτικά στο μπουφάν του

    Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 40χρονου Αφγανού, ο οποίος φέρεται...