Παρασκήνιο: Γιατί ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ «ξήλωσε» τους επικεφαλής των τμημάτων Ανθρωποκτονιών & Εκβιαστών

    Ημερομηνία:

    Αναμενόμενη» θεωρούνταν από κάποιους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η διαταγή του Αρχηγού, Κωνσταντίνου Σκούμα, να μετακινηθούν εκτάκτως από τις νευραλγικές υπηρεσίες της Ασφάλειας που υπηρετούσαν, τρεις αξιωματικοί.

    Ο τμηματάρχης του Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνος Χασιώτης και ο αναπληρωτής της υπηρεσίας Θεόδωρος Θεοδώρου όπως και ο τμηματάρχης του Εκβιαστών, Νίκος Νταβαρίνος.

    Η απόφαση αυτή, ήρθε λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των τακτικών κρίσεων Ανωτέρων και Ανωτάτων Αξιωματικών, κατά την διάρκεια των οποίων αποστρατεύτηκε ο μέχρι πρότινος διοικητής της Ασφάλειας Αττικής Πέτρος Τζεφέρης.

    Αν και σύμφωνα με κύκλους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι λόγοι μετακίνησης των τριών αξιωματικών που χειρίστηκαν μεγάλες υποθέσεις ήταν υπηρεσιακοί, φαίνεται ότι υπήρχε δυσαρέσκεια όσον αφορά συγκεκριμένες υποθέσεις που παραμένουν ανεξιχνίαστες, μεταξύ των οποίων και οι δολοφονίες ατόμων που προέρχονταν από το οργανωμένο έγκλημα.

    Ωστόσο άμεση θα είναι η αντικατάσταση τους καθώς ήδη έχει αποφασιστεί ποιοι θα αναλάβουν τα ηνία των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο μέχρι πρότινος διοικητής του τμήματος εκβιαστών μετακινείται στο τμήμα Μεταγωγών ενώ ο διοικητής του τμήματος ανθρωποκτονιών και ο αναπληρωτής του τμήματος, σε υπηρεσίες του Αρχηγείου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...