ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΒΟΛΗ: Με δύο μέλη στην Αθήνα για επερχόμενο νομοσχέδιο συγχώνευσης των ΔΕΥΑ

    Ημερομηνία:

    Την  Πέμπτη 14 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Titania, έκτακτη γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης)  με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο συγχώνευσης των ΔΕΥΑ.

    Την παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκπροσώπησαν  τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ  Ξυλιάς Θεόδωρος και Καραΐσκος Δημήτρης.

    GLEARNET

    Η «Πάτρα Ενωμένη» στέκεται αρωγός στις διεκδικήσεις για χρηματαδότηση και στελέχωση των ΔΕΥΑ.  Το ποιοτικό και φθηνό νερό είναι δικαίωμα των πολιτών και παράλληλα υποχρέωση όσων ασκούν διοίκηση, τόσο σε επίπεδο κεντρικού κράτους όσο και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Αναμένουμε τις λεπτομέρειες του νομοσχεδίου και ζητούμε από την κεντρική διοίκηση να λάβει υπόψιν τις θέσεις και  προτάσεις, όπως  εκφράζονται από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

    Η αποκέντρωση δεν συντελείται μέσω υποχρεωτικών συγχωνεύσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...

    Πάτρα: Καταδίκη για 2 γνωστούς πατρινούς! Το δυστύχημα στην βίλα τους στο Ρίο

    Ένα τραγικό δυστύχημα που σημάδεψε την τοπική κοινωνία της Πάτρας βρέθηκε...

    σπιράλ για «Πάτρα – έξυπνη πόλη»: 6 εκατομμύρια στον αέρα

      Μια πόλη «έξυπνη» στα χαρτιά, με υποδομές στην εγκατάλειψη   Έξι...