Παρατείνεται έως την Τετάρτη η δωρεάν διέλευση στη γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου και στη διασταύρωση Εγνατία – Ιόνιας

Ημερομηνία:

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 6.00 π.μ., η δωρεάν διέλευση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στη διασταύρωση της Εγνατίας Οδού με την Ιονία Οδό, ύστερα από νέα εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές, Νίκου Ταχιάου.

Η απόφαση για την παράταση ελήφθη με σκοπό τον περιορισμό του κόστους μετακίνησης, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, μεταξύ Αθηνών και Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της κακοκαιρίας και με δεδομένη την επιπλέον επιβάρυνση, που θα προκύψει από την εναλλακτική αυτή διαδρομή.

Σημειώνεται ότι το κόστος για την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αναλαμβάνει το Δημόσιο, δυνάμει της Σύμβασης Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

Η παραχωρησιούχος εταιρία οφείλει να διατηρεί αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΤΩΡΑ: Βρέθηκε νεκρή γυναίκα

Συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία για νεκρή γυναίκα που...

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Με κατάταγμα στη μύτη και μελανιές στο πρόσωπο του ο Φιρινίδης λίγο πριν την προφυλάκισή του

Με εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπο εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης,...

Παρκάρεις μπροστά στο δικό σου γκαράζ; Κι όμως, έχει πρόστιμο

Στην Ελλάδα, όπου η αναζήτηση μιας θέσης στάθμευσης μπορεί...