Παραθεριστές «κρατούσαν» θέση σε ελεύθερες παραλίες στη Χαλκιδική αφήνοντας ομπρέλες και πετσέτες

    Ημερομηνία:

    Ομπρέλες, ξαπλώστες και ψάθες που είχαν τοποθετήσει κάτοικοι και παραθεριστές στις παραλίες σε Καλλιθέα και Πολύχρονο απομάκρυνε σήμερα ο Δήμος Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

    Όπως καταγγέλλεται, τουρίστες, αλλά και κάτοικοι, απλώνουν πετσέτες και αφήνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες στις παραλίες, καταλαμβάνοντας έτσι θέση, ακόμα κι όταν κοιμούνται τη νύχτα στα δωμάτιά τους. Σύμφωνα με τον Δήμο, ο οποίος συγκέντρωσε σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης περίπου 2 τόνους εξοπλισμού παραλίας (ομπρέλες, ξαπλώστρες και πετσέτες), τα κατασχεμένα αντικείμενα δεν θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά θα οδηγηθούν σε μονάδα ανακύκλωσης.

    Παραθεριστές «κρατούσαν» θέση σε ελεύθερες παραλίες στη Χαλκιδική αφήνοντας ομπρέλες και πετσέτες

    Συγκεκριμένα ο Δήμος Κασσάνδρας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

    «Ο Δήμος Κασσάνδρας, στο πλαίσιο των εντατικοποιημένων ελέγχων για την προστασία του κοινόχρηστου χαρακτήρα των παραλιών, πραγματοποίησε σήμερα συντονισμένες επιχειρήσεις απομάκρυνσης παράνομου εξοπλισμού σε Πολύχρονο και Καλλιθέα.

    Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πραγματοποιήθηκε παρουσία της Κτηματικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, χωρίς προειδοποίηση, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Αφαιρέθηκαν αυθαίρετες κατασκευές, πακτωμένες ομπρέλες, ξαπλώστρες και λοιπά αντικείμενα που είχαν τοποθετηθεί χωρίς άδεια, καταλαμβάνοντας τον κοινόχρηστο χώρο των ακτών.

    Ο Δήμος υπενθυμίζει ότι τα κατασχεμένα αντικείμενα δεν επιστρέφονται και οδηγούνται σε μονάδα ανακύκλωσης.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν σε όλη την Κασσάνδρα.

    Η παραλία ανήκει σε όλους. Σεβόμαστε τον δημόσιο χώρο».

    Παραθεριστές «κρατούσαν» θέση σε ελεύθερες παραλίες στη Χαλκιδική αφήνοντας ομπρέλες και πετσέτες

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη: Έγκυος η ηθοποιός – Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

    Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη....

    Πάτρα: “Εφυγε” ο επιχειρηματίας Διονύσης Κουτσουβάς – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο...

    Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον Νετανιάχου, απειλεί τη Χαμάς και ανακοινώνει δοκιμές πυρηνικών όπλων

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εκτενή συνέντευξη στην...

    Οι καλεσμένοι της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, πολιτικοί και επιχειρηματίες, στον Αργυρό – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    Σε ιδιωτική μουσική εκδήλωση στο Κέντρο Αθηνών, που διοργανώνει...