Παρέμβαση Εισαγγελέα για την καταγγελία ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλου περί απόπειρας δωροδοκίας

    Ημερομηνία:

    Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την καταγγελία του ποδοσφαιριστή του ΝΠΣ Βόλου Ζαν Μπαριέντος για απόπειρα δωροδοκίας, όπως αναφέρει το gegonota.news.

    Ο 32χρονος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, κατήγγειλε επισήμως στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ότι ο μάνατζερ του πρότεινε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να δεχθεί κόκκινη κάρτα, στη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης Βόλου- Ολυμπιακού, η οποία έληξε με 4-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» του Πειραιά.

    Να σημειωθεί ότι ο Μπαριέντος ήταν βασικός και αγωνίσθηκε σε όλη την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

    Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία για απόπειρα δωροληψίας-δωροδοκίας με βάση το Νόμο περί αθλητικής βίας.

    Από πλευράς ερυθρόλευκων προέκυψε η δήλωση του Νίκου Γαβαλά για το θέμα, ο οποίος τόνισε: «Δεν μας αφορά το θέμα, δεν ασχολούμαστε με στοιχηματζήδες»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    5 ριψοκίνδυνα μέρη αν θέλετε η αδρεναλινη σας να χτυπήσει κόκκινο!

    Εάν οι ιδανικές διακοπές για εσάς είναι να χαλαρώνετε...

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...