Παρέμβαση εισαγγελέα για το άγριο bullying σε μαθήτρια στον Εύοσμο

    Ημερομηνία:

    Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης προκάλεσε η υπόθεση με την 15χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα άγριου bullying στον Εύοσμο.

    Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα πρωτοδικών Παναγιώτα Γκίγκα να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διερευνηθεί η καταγγελία και να εντοπιστούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

    Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν οι πράξεις τη απειλής, της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παράβασης καθήκοντος (συνδέεται με τους εκπαιδευτικούς που έγιναν αποδέκτες της καταγγελίας).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Wonder Woman: Στα σκαριά νέα ταινία χωρίς την Γκαλ Γκαντότ

    Φαίνεται ότι η Νταϊάνα Πρινς ετοιμάζεται για μια δυναμική...

    Μαρέδης: Τι ισχυρίζεται για τον καταγγελλόμενο εκβιασμό

    Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης, μετά τις αποκαλύψεις για τον...

    Ανεργία: Η Ελλάδα καταγράφει ιστορική μείωση στο 7,9% – Ποιες είναι οι νέες προκλήσεις

    Μάιος 2025: Η Ελλάδα πετυχαίνει το ιστορικό ορόσημο της μείωσης...

    Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Επιδότηση για POS και ταμειακές – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

    Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές...