ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 49ΧΡΟΝΟΥ: Αναζητούνται ποινικές ευθύνες

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία Πατρών έχει ήδη διαταχθεί προκειμένου να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Άγιος Ανδρέας» για τον θάνατο του 49χρονου που πριν καταλήξει είχε επισκεφθεί με πόνους το νοσοκομείο δεν έγινε δεκτός. 

    Όσον αφορά την Ένορκη Διοικητική Εξέταση που έχει ξεκινήσει, οι αρμόδιοι φορείς εξετάζουν, πρώτον την ώρα άφιξης του άτυχου άνδρα στο νοσοκομείο, με ποιους μίλησε, τι ώρα αναχώρησε (στοιχείο που θα συνδυαστεί και την παράμετρο της ώρας θανάτου) και πόσο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό υπήρχε στο νοσοκομείο την ώρα που το επισκέφθηκε.

    Σε κάθε περίπτωση θα ερευνηθεί και η αναφορά νοσηλεύτριας σε διοικητικούς παράγοντες του νοσοκομείου σύμφωνα με την οποία ο άτυχος άνδρας, πριν σπεύσει εκεί, είχε επισκεφθεί την ίδια ημέρα ιδιώτη γιατρό ο οποίος φέρεται πως του είχε πει πως έχει ψύξη.

    Τέλος, σχετικός έλεγχος και σε άλλους παράγοντες του νοσοκομείου, αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες από την περιοχή, από την Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...