Παρέμβαση ΠΑΜΕ κατά των αυξήσεων στα διόδια – Σήκωσαν τις μπάρες σε Ελευσίνα και Αφίδνες

    Ημερομηνία:

    Παρεμβάσεις στους σταθμούς των διοδίων σε Αφίδνες και Ελευσίνα πραγματοποίησαν το απόγευμα σωματεία που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ αντιδρώντας στις αυξήσεις που ισχύουν από την αρχή του έτους.

    Σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ σήκωσαν τις μπάρες προκειμένου να είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων απαιτώντας την κατάργηση όλων των διοδίων.  Όπως επισημαίνουν «είναι όλα πληρωμένα από τον λαό!»

    Απαιτούν ακόμα δωρεάν μετακίνηση σε σύγχρονους, ασφαλείς αυτοκινητόδρομους και Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές συγκοινωνίες µε την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου σε όλη τη χώρα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλουν τα σωματεία η αστυνομία πίεζε να μην ανοιχθούν οι μπάρες για να μην χάσουν οι κοινοπραξίες τα κέρδη τους!

    Ανάλογη κινητοποίηση και στα διόδια της Ελευσίνας.

    Με τις σημαίες και το πανό του ΠΑΜΕ τα συνδικάτα απαίτησαν την κατάργηση των διοδίων και τη δωρεάν μετακίνηση σε σύγχρονους ασφαλείς αυτοκινητόδρομους.

    «Όχι άλλες αυξήσεις στα διόδια. Φτάνει πια! Τους δρόμους τους έχει πληρώσει ο λαός», τονίζουν τα μέλη συνδικάτων και φορέων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο επίδομα των 750 ευρώ από τη ΔΥΠΑ: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις αιτήσεις και τους δικαιούχους

    Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, μπορεί και σήμερα, Δευτέρα 7...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον Χρήστο Τσιντώνη – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟ

    Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, την...

    Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του Δημήτρη Βαρτζόπουλου

    Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλου,...