Παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ για την Αστυνομία Αιγίου

    Ημερομηνία:

    Αμεση ήταν η αντίδραση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, στην αναφορά – καταγγελία του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργου Μπέσκου, για τον μηχανοκίνητο στόλο της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας.

    Χθες στο Αίγιο βρέθηκε τμηματάρχης του αρχηγείου και κατόπιν διαταγής του ζητήθηκε η άμεση αποκατάσταση των φθορών στις 3 μοτοσικλέτες που περιπολούσαν, αλλά και η επιδιόρθωση των 5 που βρίσκονταν ακινητοποιημένες επί μήνες σε συνεργείο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του κ. Μπέσκου. «Αμεσα θα είναι στη διάθεση των πολιτών όλη η δύναμη της ομάδας ΔΙΑΣ με ασφάλεια και για τους χρήστες αστυνομικούς της ΕΛΑΣ. Ευχαριστώ τον αρχηγό που με άμεσα αντανακλαστικά έδειξε ότι τιμά τη θέση του και έμπρακτα ασχολείται με θέματα που τίθενται υπ’ όψιν του».

    Των δημόσιων ευχαριστιών ακολούθησε από τον κ. Μπέσκο νέα αναφορά προς Σκούμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη σύσταση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) με έδρα το Αίγιο, μετά από πρωτοβουλία και πιέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου.

    Αφού επισημαίνεται πως είναι ορατά τα αποτελέσματα από τη δράση της, με τη μείωση των ποσοστών της εγκληματικότητας στην Αιγιάλεια να υπερβαίνει το 65%, ο κ. Μπέσκος αφήνει σαφείς αιχμές για προσπάθεια αποδυνάμωσης της «με αποτέλεσμα ενώ η διαταγή ανέφερε για δύναμη 10 ανδρών, τώρα υπηρετούν 7 στην ΟΠΚΕ». Επισημαίνει δε, πως δεν διαθέτει ικανά και σύγχρονα οχήματα για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών και καταλήγει: «Είναι αδιανόητο και ανεξήγητο τη στιγμή που υπάρχουν αποτελέσματα που ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών να μην υπάρχει μέριμνα όχι μόνο για την ενίσχυση και διατήρηση των δυνάμεων ασφάλειας αλλά να μεθοδεύεται αποψίλωσή τους και αδιαφορία για υλικοτεχνικές υποδομές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός Αριθμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την έκδοσή του, τι μπορεί να συμβεί μετά

    Ένας μήνας απομένει μέχρι τη λήξη της παράτασης που...

    Πατρινή… είδε τον θάνατο μπροστά της, ενώ είχε πάει για μία συνηθισμένη εξέταση! Aπίστευτη σκηνή… σε έναν αξονικό τομογράφο – φωτό σοκ!

    ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ… ΑΠΟ ΣΚΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΕ ΑΞΟΝΙΚΗ Του Κωνσταντίνου Φλαμή Bλέποντας την...

    Πώς να πεις στο σύντροφό σου ότι δεν σε ικανοποιεί πια ερωτικά

    Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, και όταν...

    Κι όμως, οι γυναίκες είναι εκείνες που βαριούνται πρώτες το σεξ σε μια μακροχρόνια σχέση

    Απέναντι από το γραφείο του ψυχιάτρου κάθεται ένα παντρεμένο...