Παρέμβαση Βουρλιώτη για την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου – Έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

    Ημερομηνία:

    Με παρέμβαση του ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα για τα όσα καταγγέλλονται  για «μαύρο χρήμα» στο κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

    Στο πλαίσιο της έρευνας τόσο οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι θα ερευνηθούν για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Σημειώνεται πως παρά το γεγονός ότι οι έρευνες της Αρχής έχουν «παγώσει» λόγω εκλογών, η σοβαρότητα των καταγγελλομένων προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Βουρλιώτη.

    Υπενθυμίζεται ότι στους κόλπους του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου μαίνεται εμφύλιος πόλεμος με τους αποχωρήσαντες βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνη Αλεξοπούλου να καταγγέλλουν ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα χωρίς αποδείξεις και συγκεκριμένα 500 ευρώ το μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που ξεγέλασε τον θάνατο στο Νοσοκομείο Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Το θαύμα της Παναγίας δια...