Παρίσι: Ακριβαίνουν τα εισιτήρια για τον Πύργο του Άιφελ – Πόσο θα κοστίζουν

    Ημερομηνία:

    Κατά 20% αυξάνονται οι τιμές των εισιτηρίων για τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, ώστε να καλυφθεί το κόστος των εργασιών ανακαίνισης αλλά και των εσόδων που χάθηκαν κατά την πανδημία της Covid19.

    Το εισιτήριο για ενήλικες, συμπεριλαμβανομένου του ασανσέρ για την κορυφή του πύργου, θα κοστίζει 35,30 ευρώ από τις 17 Ιουνίου και μετά, έναντι 29,40 ευρώ σήμερα, σύμφωνα με το CNN. Το ίδιο εισιτήριο για παιδιά ηλικίας μεταξύ 12 και 14 ετών θα κοστίζει 17,70 ευρώ και η τιμή για παιδιά μεταξύ 4 και 11 ετών θα είναι 8,90 ευρώ. Η αύξηση των τιμών είναι εν μέρει, αποτέλεσμα της σημαντικής απώλειας εσόδων κατά την κρίση του κορωνοϊού.

    Το 2020, λιγότερα από 1,6 εκατομμύρια άτομα επισκέφθηκαν τον Πύργο του Άιφελ, έναντι σχεδόν 6,2 εκατομμυρίων επισκεπτών το προηγούμενο έτος, ανέφερε η εταιρεία λειτουργίας του μνημείου Sociéte d’Exploitation de la tour Eiffel (SETE). Οι επισκέπτες του 2021 ήταν λιγότεροι από 2,1 εκατομμύρια.

    Φλίγκος

    Και τα δύο χρόνια, το λειτουργικό κόστος του πύργου ήταν περίπου τριπλάσιο από τα συνολικά του έσοδα. Επίσης, η εταιρεία λειτουργίας καλείται να καλύψει το κόστος των εργασιών ανακαίνισης.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρχονται νέα μέτρα για τα ακίνητα: Φοροαπαλλαγή σε ευέλικτες μισθώσεις και πιστοποιητικό φερεγγυότητας για ενοικιαστές

    Δύο κρίσιμες παρεμβάσεις που αλλάζουν το τοπίο των μισθώσεων βρίσκονται...

    Δυτική Ελλάδα – Τραγωδία με 23χρονο! Επεσε από γκρεμό στη θάλασσα – φωτό

    Τραγικό τέλος είχε η νυχτερινή διαδρομή ενός 23χρονου στην Κεφαλονιά, όταν το...

    Συνταγή: Εκμέκ κανταΐφι με ελαφριά σαντιγί

    40′ προετοιμασία 15′ ψήσιμο Περιεχόμενα      6 ώρες αναμονή Σύνολο: 6 ώρες και 55′ Υλικά Μερίδες: 20  450 γρ....

    Πάτρα: Οι εφημερεύοντες γιατροί το Σαββατοκύριακο 13-14 Σεπτεμβρίου

    13,14 Σεπτεμβρίου (από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ....