Παρίσι: Μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους για να αποφευχθούν οι απεργίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

    Ημερομηνία:

    Η γαλλική κυβέρνηση θα προσφέρει μπόνους σε δημοσίους υπαλλήλους σε όλο το Παρίσι κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν οι απεργίες κατά τη διάρκεια των Αγώνων αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε ο υπουργός Μετασχηματισμού και Δημόσιας Διοίκησης της χώρας, Στανισλάς Γκερίνι.

    Οι εργαζόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν ένα μπόνους που κυμαίνεται από 500 έως 1.500 ευρώ επιπλέον των μισθών τους για εργασία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και των επακόλουθων Παραολυμπιακών, είπε ο Γκερίνι. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα κριτήρια για τις πληρωμές.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Η ανακοίνωση ήρθε μετά την ανακοίνωση από ένα μεγάλο γαλλικό συνδικάτο που προειδοποίησε για πιθανές απεργίες, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, όταν αναμένεται μαζική εισροή πληθυσμού στη γαλλική πρωτεύουσα.

    Η κοινωνική κατάσταση στη Γαλλία παραμένει τεταμένη, εν μέσω πρόσφατων διαμαρτυριών από εκπαιδευτικούς, αστυνομικούς και αγρότες που ακολούθησαν τεράστιες διαδηλώσεις πέρυσι κατά της αύξησης της ηλικίας συνταξιοδότησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιος είναι ο 57χρονος, πατέρας 4 παιδιών, που σκοτώθηκε σε κυνήγι αγριογούρουνου – Είχε βρεθεί σε άλλη τραγωδία πριν χρόνια

    Σε τραγωδία κατέληξε η εξόρμηση για τέσσερις κυνηγούς για αγριογούρουνα στην Αρκαδία το...

    Πάτρα: Προβληματισμένοι είναι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι των οδών Ζαϊμη και Αράτου

    Προβληματισμένοι είναι οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι των οδών...

    Πάτρα: Εικόνες ντροπής στην οδό Οθωνος Αμαλίας και Καρόλου

    Μας το έστειλε αναγνώστης. Συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην...

    Θα θρηνήσουμε θύματα στο κέντρο της Πάτρας – φωτό

    Οδός Ρήγα Φεραίου και Ερμού. Δύσκολα παρατηρεί κάποιος την...