Παρίσι: Τα βρήκαν σε όλα Ρεάλ και Εμπαπέ – Μένουν μόνο οι υπογραφές

    Ημερομηνία:

    Το σίριαλ Εμπαπέ φαίνεται ότι οδεύει προς το οριστικό φινάλε του με τα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν το ένα μετά το άλλο την οριστική συμφωνία του Γάλλου επιθετικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

    Στις αναφορές τους γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο πλευρών στους όρους του συμβολαίου του (ο Εμπαπέ ήθελε μεγαλύτερο ποσοστό για τα εμπορικά δικαιώματα) χωρίς όμως να έχουν πέσει και οι υπογραφές κι αυτό το γεγονός αφήνει μια μικρή χαραμάδα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

    Υπενθυμίζουμε ότι η Παρί στην απέλπιδα προσπάθεια της να πείσει τον Εμπαπέ να μείνει στο Παρίσι του προσέφερε 50 εκατ. το χρόνο για διετές συμβόλαιο (40 του δίνει η Ρεάλ), 100 εκατ. πριμ υπογραφής και το 100% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης της εικόνας του (το 50% δίνει η Ρεάλ).

    Το «The Athletic» έδωσε πρώτο την σχετική είδηση για οριστική συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αύριο Τρίτη (17/5) αναμένεται να γίνει η καθοριστική συνάντηση όπου θα υπογραφούν και τα συμβόλαια επικυρώνοντας την κορυφαία μεταγραφή της φετινής σεζόν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι ΗΠΑ χτύπησαν ιρανικό πλοίο μεταφοράς drones: «Φλέγεται», ανακοίνωσε η CENTCOM

    Ο αμερικανικός στρατός έπληξε ιρανικό πλοίο-φορέα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones), σύμφωνα με ανακοίνωση...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7-3-2026

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΜΑΡΙΑ (χήρα) ΚΩΝ. ΡΕΤΣΙΚΑΛΗ ΕΤΩΝ 89 Θανούσα κηδεύουμε την...

    Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον Μέσι και την Ίντερ Μαϊάμι στον Λευκό Οίκο: Αναφορές σε Ρονάλντο, Πελέ και Κούβα, δείτε βίντεο

    Την ποδοσφαιρική ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι, με επικεφαλής τον Λιονέλ Μέσι,...

    Euroleague: «Τρένο» η Φενέρ στην κορυφή, νίκες 4άδας για Βαλένθια, Ρεάλ, ήττα η Μπαρτσελόνα

    Η regular season της EuroLeague έχει μπει στην τελική ευθεία, με...