Παρίσταναν στελέχη της Microsoft και… “μάδησαν” ηλικιωμένη

    Ημερομηνία:

    Απατεώνες στα Βριλήσσια παρίσταναν τους εκπροσώπους της εταιρίας λογισμικού Microsoft και εξαπάτησαν μια ηλικιωμένη γυναίκα κάτοικο της περιοχής, αποσπώντας της αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ώσπου η 71χρονη αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και απευύνθηκε στην Αστυνομία για βοήθεια.

    Όλα ξεκίνησαν όταν μια 49χρονη γυναίκα η οποία συστηνόταν με το όνομα “Θεοδώρα” προσέγγισε το θύμα, ισχυριζόμενη πως δήθεν είναι υπάλληλος της γνωστής εταιρίας και κατορθώνοντας να το πείσει –άγνωστο με ποια “αιτία”, “συναλλαγή” ή πρόσχημα– να της δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά.

    ICECAP

    Σταδιακά και μαζί με τους συνεργούς της κατάφερε να αποσπάσει αθροιστικό ποσό ύψους 35.000 ευρώ από την ηλικιωμένη. Στην τελευταία από τις καταβολές τρημάτων του ποσού αυτού η γυναίκα βεβαιώθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης από τη “Θεοδώρα” και κάλεσε την ΕΛΑΣ. Κατόπιν οδηγιών των αστυνομικών, της έδωσε νέο ραντεβού έξω από ένα σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Πεντέλης για να της δώσει –δήθεν– άλλες 5.000 ευρώ,. Μόλις η 49χρονη εισέπραξε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή της.

    Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τους συνεργούς της υπαλλήλου-“μαϊμού”.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στις 11 Μαΐου το 45ο πανελλήνιο πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού

     Το  45ο Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού Ποταμού θα πραγματοποιηθεί φέτος...

    Η κοινωνία βουλιάζει στα χρέη εν μέσω οικονομικής ασφυξίας

      Του Θέμη Μπάκα Η ελληνική κοινωνία βιώνει μια νέα φάση...

    ΠΑΤΡΑ: Αμεση η ανταπόκριση του Δήμου! Μάζεψαν τις φόλες από τον Ψαθόπυργο! Είχαν και αγκίστρια

    Άμεση ήταν η κινητοποίηση του ∆ήμου Πατρέων που πρόλαβε,...

    Πένθος στην οικογένεια Πατρινού δικηγόρου

    Πένθος για τον Πατρινό δικηγόρο, Γιάννη Κούτση, καθώς έφυγε...