Παρίστανε την… αναισθησιολόγο που είχε το φάρμακο κατά του κορωνοϊού – Ζήτησε 3.000 ευρώ για να θεραπεύσει ασθενείς

    Ημερομηνία:

    Μια νέα υπόθεση απάτης σε βάρος συγγενών ασθενών που νοσούν από κορωνοϊού αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη.

    Φλίγκος

    Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μία 47χρονη που παρίστανε ότι είναι αναισθησιολόγος και ζητούσε χρήματα ώστε να προσφέρει σε ασθενείς… εξειδικευμένη θεραπεία από τη νόσηση.

    ICECAP

    Η 47χρονη “αναισθησιολόγος” φέρεται μάλιστα να ζήτησε από ένα ζευγάρι 3.000 ευρώ για να προσφέρει την εξειδικευμένη θεραπεία της στους γονείς του ζευγαριού που νοσηλεύονται με κορωνοϊό σε νοσοκομείο της πόλης.

    Η δράση της 47χρονης-τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί- αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε ο Εισαγγελέας, ενώ οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, όπως συνέβη με την καταγγελία από τον διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» για απατεώνες που ζητούσαν «φακελάκι» για κρεβάτι ΜΕΘ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...