Πάρος: Νεκρός 23χρονος που έκανε σεζόν στο νησί

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου, όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας μέσα σε δωμάτιο όπου διέμενε, την περασμένη Δευτέρα (14.07.2025).

    Ο άτυχος 23χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην Πάρο, όπου είχε ταξιδέψει για να δουλέψει για την καλοκαιρινή σεζόν. Ο νεαρός έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα του, πιθανόν από μαχαίρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού και άμεσα ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

    Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, είτε πρόκειται για αυτοχειρία είτε για δολοφονία. Στο σπίτι, το οποίο του ενοικίαζαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την οποία δούλευε ο 23χρονος, έμενε μόνος του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...

    Το επόμενο δεκαήμερο η Πάτρα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

    Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές στη...