Παρουσία του Γ. Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

    Ημερομηνία:

    Με την παρουσία του π. Πρόεδρου, π. Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Παπανδρέου, του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Γρηγόρη Αλεξόπουλου, των μελών της ΚΠΕ και των Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων, συνήλθε και συνεδρίασε διευρυμένα ως πολιτικό όργανο η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Αχαΐα.

    Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

    GLEARNET

    “Στην συνεδρίαση με την πολιτική εισήγηση του ο Γραμματέας Νίκος Μοίραλης επικεντρώθηκε στην ανάγκη των εξωστρεφών δράσεων και πολιτικών πρωτοβουλιών  προκειμένου η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να επανασυνδεθεί με την κοινωνία. Σειρά είχε η τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στην οποία ο π. πρωθυπουργός τόνισε το μεγάλο διάστημα της άστοχης για των χώρα διακυβέρνηση από την Νέα Δημοκρατία από το 2004 έως και σήμερα, ενώ κατέστησε σαφή την ανάγκη της επαναφοράς της πολιτικής στον κοινωνικό διάλογο, με δημοκρατικές αξίες μακριά από πελατειακές και μικροκομματικές αντιλήψεις. Ο π. πρωθυπουργός επισήμανε ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη υπήρξε ο πυλώνας σταθερότητας και υπεύθυνης Εθνικής και Ευρωπαϊκής στρατηγικής για την χώρα σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, υποδομών, περιβάλλοντος κ.α. Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε η μοναδική μεταρρυθμιστική δύναμη που έδωσε οντότητα στον κοινωνικό διάλογο, στην δημοκρατία, στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία, ενώ παράλληλα δίχως να υπολογίζει το πολιτικό κόστος προώθησε όλες εκείνες τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής συμμέτοχης δίχως αποκλεισμούς.

    Φλίγκος

    Το πολιτικό διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών όποτε αυτές και αν γίνουν δεν θα πρέπει να είναι για ποιο λόγο θα καταψηφίσει την ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό ο λαός το ζει ήδη στην καθημερινότητα του με την αισχροκέρδεια και τον πληθωρισμό να καλπάζουν. Βλέπει την διαφορά στην τσέπη του.

    Αλλά πως ο λαός με τη θετική ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει συνθήκες ανατροπής των σημερινών συσχετισμών, για να δοθεί ελπίδα και προοπτική στην χώρα μας επαναφέροντας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων”.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λάκης Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία

    Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου Την προσχώρηση του Ανδρέα...

    ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ: «Απόκλιση κατά 10 με 20 λεπτά»

    Καθυστερήσεις και αναμονή και για το επιβατικό κοινό που...

    Περιοδεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις καμμένες περιοχές της Αιγιάλειας

    Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης και...

    Στα €201 η μέση τιμή στα ελληνικά «Αirbnb» φέτος το καλοκαίρι – 6η ακριβότερη η Ελλάδα, φθηνή όμως η Αθήνα

    Με 201 ευρώ μέση τιμή ανά διαθέσιμο δωμάτιο, η Ελλάδα ήταν φέτος...