Παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την 6η εβδομάδα εφαρμογής του “Καλαθιού του Νοικοκυριού” κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

    Ημερομηνία:

    O Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος και ο υπεύθυνος του e-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ Γιάννης Δοξαράς παρουσίασαν σήμερα, Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2022, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τα αποτελέσματα της λειτουργίας της κυβερνητικής πρωτοβουλίας «Καλάθι του Νοικοκυριού» από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του στις 2 Νοεμβρίου 2002 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2022.

    Όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία, κατά τη διάρκεια των 6 εβδομάδων λειτουργίας του «Καλαθιού του Νοικοκυριού», η μέση σταθμισμένη τιμή του καλαθιού σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα ισχύος του μέτρου έχει υποχωρήσει κατά 12,47%, δηλαδή από τα 124,62 ευρώ έχει φθάσει στα 109,08 ευρώ. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, το κέρδος για τον καταναλωτή είναι 15.32 ευρώ ανά εβδομάδα, 66.4 ευρώανά μήνα και 796.74 ευρώ ανά έτος, σχεδόν 1.5  βασικό μισθό εξοικονόμηση ετησίως.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αυτή είναι η εικόνα της Πλατείας Ηρώων στα Σύνορα

    Αυτή είναι η εικόνα της Πλατείας Ηρώων στα Σύνορα....

    Μεγάλη εταιρεία ενδιαφέρεται για πολυτελές ξενοδοχείο στην Πάτρα – Ολες οι κινήσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%bb/

    Ποιοι λόγοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την απομόνωση μιας μητέρας από το «κλαμπ μαμάδων» του σχολείου;

    Οι μητέρες παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και ειδικά σε μικρές...

    Demy: Την επόμενη σχέση μου θα την κρύψω, δήλωσε μετά τον πρόσφατο χωρισμό της

    Για τον χωρισμό της και τη ζωή της μετά...