Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής διατηρεί και… δεύτερο διαμέρισμα, κρυφά από την σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με αποκάλυψη της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του, διατηρεί κρυφά δεύτερο διαμέρισμα. Πρόκειται για το εργένικο σπίτι που είχε πριν τον γάμο του, το οποίο, αν και ισχυρίστηκε πως το παραχώρησε, συνεχίζει να το χρησιμοποιεί για ερωτικές συνευρέσεις με άλλες συντρόφους.

    Φλίγκος

    Η αποκάλυψη έγινε από τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, η οποία, μέσα από το ρεπορτάζ της, ανέφερε πως ένας στενός φίλος του τραγουδιστή έχει προσπαθήσει να τον αποτρέψει, προειδοποιώντας τον για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η διπλή ζωή στην οικογένειά του.

    ICECAP

    «Είναι παντρεμένος, έχει και ένα παιδάκι προς το παρόν. Όταν παντρευόμαστε, μένουμε σε ένα σπίτι με τον άνθρωπό μας. Αυτός ο τραγουδιστής, όμως, κράτησε και το εργένικο σπίτι του και δεν θέλω καν να το ξεστομίσω, αλλά… άλλα μαθαίνω. Καλό θα ήταν, όταν παντρεύεστε και κάνετε ένα παιδί, να μην ξενοκοιμάστε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Πολυκάρπου.

    Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις, ενώ παραμένει άγνωστο αν η σύζυγος του τραγουδιστή θα αντιδράσει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογία εισοδήματος: «Αδειάζει» το πορτοφόλι και χωρίς να αυξάνονται οι φόροι – Ποια τα σενάρια για τις νέες κλίμακες

    Η συζήτηση για ελάφρυνση στην φορολογία εισοδήματος με ορίζοντα τις ανακοινώσεις...

    Νέο «σετ» εξατομικευμένων ρυθμίσεων στα ταμεία ξεκλειδώνει νέα μείωση εισφορών και επιπλέον ενίσχυση των συνταξιούχων

    Την πλήρη αλλαγή του έως τώρα μοντέλου των ρυθμίσεων χρεών προς...

    Μαριναρισμένες ψητές μελιτζάνες με σάλτσα ταχίνι και λεμόνι

    Με αυτή τη συνταγή, θέλω να σας συστήσω, αυτή...

    Λάρισα: Στο ίδιο κελί με ιερέα ο μητροκτόνος – Αρνήθηκε να εξομολογηθεί

    Την ώρα που συγγενείς και φίλοι έλεγαν το τελευταίο...