Πασίγνωστος ο Πατρινός καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική έρευνα έχει ξεκινήσει η δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης Αχαΐας, μετά την καταγγελία μητέρας μαθήτριας λυκείου της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία, καθηγητής παρενόχλησε σεξουαλικά τη 17χρονη κόρη της. Oπως αποκάλυψε το flamis.gr ο καθηγητής είδε την μαθήτρια να διαβάζει Αγγλικά και απόρησε λέγοντάς της ότι… “γνωρίζει πως φτιάχνεται με Ρώσικα”! Η μαθήτρια έβαλε τα κλάματα και η μητέρα της έξαλλη επικοινώνησε με τον Διευθυντή του σχολείου.

    Η δευτεροβάθμια ασκεί πειθαρχικό έλεγχο και όπως τονίζει η επικεφαλής της, κ. Πιερρή, «εάν υπάρξουν ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο όπως προβλέπεται. Για την ώρα ωστόσο κι επειδή η έρευνα είναι σε εξέλιξη θα ήταν παρακινδυνευμένο να ειπωθεί κάτι περισσότερο».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής έχει εμπλακεί ξανά στο παρελθόν σε παρόμοια συνθήκη, όμως από τα στοιχεία δεν προέκυψε κάτι μεμπτό. Πρόκειται για άνδρα ο οποίος στο παρελθόν ήταν και υπεύθυνος σε κοινωνικό σύλλογο με ευρεία αποδοχή και δράση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο πρώτος πύραυλος, οι 500.000 νεκροί και ο νέος βίαιος κόσμος που γεννήθηκε

    Τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία έχουν αλλάξει ριζικά τον παγκόσμιο...

    ΚΟΥΛΟΥΜΑ στην Αλυκή 2026! φωτο

    Το Δ.Σ.του  Συλλόγου Αλυκής Ευχαριστεί την δωδεκαμελή Εθελοντική ομάδα...

    Χειροπέδες σε δύο που χτύπησαν τον περιπτερά στη Γαστούνη

    Συνελήφθησαν, στις 21-02-2026 το βράδυ, στη Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς...