Πασίγνωστος ο Πατρινός καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική έρευνα έχει ξεκινήσει η δευτεροβάθμια διεύθυνση εκπαίδευσης Αχαΐας, μετά την καταγγελία μητέρας μαθήτριας λυκείου της Πάτρας, σύμφωνα με την οποία, καθηγητής παρενόχλησε σεξουαλικά τη 17χρονη κόρη της. Oπως αποκάλυψε το flamis.gr ο καθηγητής είδε την μαθήτρια να διαβάζει Αγγλικά και απόρησε λέγοντάς της ότι… “γνωρίζει πως φτιάχνεται με Ρώσικα”! Η μαθήτρια έβαλε τα κλάματα και η μητέρα της έξαλλη επικοινώνησε με τον Διευθυντή του σχολείου.

    Η δευτεροβάθμια ασκεί πειθαρχικό έλεγχο και όπως τονίζει η επικεφαλής της, κ. Πιερρή, «εάν υπάρξουν ευθύνες θα αποδοθούν στο ακέραιο όπως προβλέπεται. Για την ώρα ωστόσο κι επειδή η έρευνα είναι σε εξέλιξη θα ήταν παρακινδυνευμένο να ειπωθεί κάτι περισσότερο».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής έχει εμπλακεί ξανά στο παρελθόν σε παρόμοια συνθήκη, όμως από τα στοιχεία δεν προέκυψε κάτι μεμπτό. Πρόκειται για άνδρα ο οποίος στο παρελθόν ήταν και υπεύθυνος σε κοινωνικό σύλλογο με ευρεία αποδοχή και δράση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΥΙΑΣ: Κατέγραψαν σε βίντεο όσους πετούν σκουπίδια στο γήπεδο

    Εχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι πέριξ της...

    Λίστα αναμονής 100.000 ατόμων για τον πιο high-tech προληπτικό έλεγχο αξίας 300 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ae%cf%82-100-000-%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bc%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bf-high-tech-%cf%80/

    Πάτρα : Που βρίσκονταν αυτές οι δύο επαύλεις ξακουστών οικογενειών της πόλης;

    Η έπαυλη Μόρφυ (πίσω) και η έπαυλη Πίλτσερ, αρχές...

    Νεκρός άνδρας που καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου προσπαθώντας να κόψει ξύλα

    Άνδρας 79 ετών έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε...