ΠΑΣΟΚ – ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Πώς ψήφισαν στις 4 κάλπες

    Ημερομηνία:

    Λίγο μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αιγιάλειας. Είχαν στηθεί τέσσερις κάλπες σε Αίγιο και Ακράτα, με νικητή τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα να ακολουθεί.

    Συγκεκριμένα, ψήφισαν 1.888 άτομα και ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 544 ψήφους. Ο Χάρης Δούκας έλαβε 492 σταυρούς προτίμησης, ο Παύλος Γερουλάνος 467 ψήφους, η Αννα Διαμαντοπούλου 311 ψήφους, ο Μιχάλης Κατρίνης 42 και η Νάντια Γιαννακοπούλου 26.

    Στο Αίγιο, ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 439, ο Χάρης Δούκας 380, ο Νίκος Γερουλάνος 318, η Αννα Διαμαντοπούλου 225, ο Μιχάλης Κατρίνης 31 και η Νάντια Γιαννακοπούλου 20.

    Στην Ακράτα, ο Νίκος Ανδρουλάκης πήρε 105, ο Χάρης Δούκας 112, ο Νίκος Γερουλάνος 149, η Αννα Διαμαντοπούλου 86, ο Μιχάλης Κατρίνης 11 και η Νάντια Γιαννακοπούλου 6.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε ξανά την Ελλάδα για τις διακοπές της: «Είναι απλά πανέμορφα»

    Την Ελλάδα επέλεξε για ακόμη ένα καλοκαίρι η Κλόντια Σίφερ,...

    Σπουδαία κίνηση από τους οπαδούς της Σαμσουνσπόρ στο ΟΑΚΑ – Μάζεψαν τα σκουπίδια τους μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ – Βίντεο

    Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης και παράλληλα...