ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου – «Αμυνόμενη και απολογούμενη η κυβέρνηση»

    Ημερομηνία:

    Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και οι δράσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ το επόμενο διάστημα προσδιορίστηκαν στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συντονιστικού Κέντρου του κόμματος, υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη το απόγευμα στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανοίγοντας την συζήτηση υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ πλέον βάζει την ατζέντα και η κυβέρνηση ακολουθεί αμυνόμενη και απολογούμενη».

    Ανακοίνωσε ότι θα συγκληθεί άμεσα πολιτικό συμβούλιο, με ασφαλείς πληροφορίες να αναφέρουν πώς η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και μέσα στον Δεκέμβριο θα συνέλθει και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη ανταπόκριση αιτήσεων συμμετοχής στους τομείς του κόμματος.

    Επίσης, ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πρωτοβουλία για τον διάλογο μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νίκος Πολυδερόπουλος: Μου είπε ότι είναι έγκυος και διαλύθηκα – Είναι κάτι που το θέλαμε, αλλά φυσικά αιφνιδιάστηκα

    «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι θα γίνω μπαμπάς....

    Κατερίνα Καραβάτου: Η ανακοίνωση του ANT1 για την ανανέωση της συνεργασίας με την παρουσιάστρια

    Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιτυχημένη συνεργασία...

    Αγρίνιο: «Αισθάνθηκα περήφανος που παρέλασα και εγώ», είπε ο τυφλός σημαιοφόρος που συγκίνησε την Ελλάδα

    Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε ο τυφλός μαθητής, Γιάννης Παπαθανασίου, που...

    Βασίλης Μπισμπίκης: Δεν είμαι άγιος, ποτέ δεν χαρακτήρισα τον εαυτό μου έτσι

    Με αφορμή τη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Σπασμένη...