ΠΑΣΟΚ: Προσυνέδριο και στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Το Πολιτικό Κέντρο του ΠΑΣΟΚ, που συνήλθε υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, αποφάσισε τη διοργάνωση μίνι συνεδρίων σε κάθε νομό και περιφέρεια της χώρας, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να ενισχύσει την παρουσία του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μια από τις πρώτες περιοχές όπου θα γίνουν τα μίνι συνέδρια είναι και η Πάτρα, έδρα της Περιφέρειας όπου το ΠΑΣΟΚ έχει βουλευτές και στους τρεις νομούς (Παπανδρέου στην Αχαΐα, Κατρίνης στην Ηλεία και Σταρακά στην Αιτωλοακαρνανία), ενώ στο Πολιτικό Κέντρο μέλος είναι και η Πατρινή καθηγήτρια Ιατρικής, αν. τομεάρχης Υγείας, Κατερίνα Σολωμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...