ΠΑΣΟΚ: Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ το debate των υποψηφίων προέδρων – Οι 6 θεματικές ενότητες και οι όροι

    Ημερομηνία:

    Με όρους που διασφαλίζουν την ουσιαστικότερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών, όπως και τον εκσυγχρονισμό της διαδικασίας, θα πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία των υποψηφίων για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Το debate θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, στο Ραδιομέγαρο. Θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤNEWS, ενώ ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα θα είναι διαθέσιμη στο ERTNEWS1 μέσω ERTFLIX και ertnews.gr. Tις ερωτήσεις στους υποψηφίους θα υποβάλουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς.

    Οι 6 θεματικές ενότητες:
    1. Οικονομία-Ανάπτυξη
    2. Κοινωνικό κράτος-Νέα γενιά-Δημογραφικό
    3. Εξωτερική πολιτική-Άμυνα- Ευρωπαϊκή Ένωση
    4. Κράτος-Θεσμοί-Αυτοδιοίκηση
    5. Κλιματική κρίση-Πολιτική προστασία-Ενεργειακή μετάβαση
    6. ΠΑΣΟΚ: Επόμενη μέρα

    Η διάρκεια κάθε δημοσιογραφικής ερώτησης, σε ό,τι αφορά τις έξι ενότητες, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’ και η διάρκεια κάθε απάντησης τα 90”.

    Οι Απόστολος Μαγγηριάδης και Γιώργος Κουβαράς θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής συνολικά έξι (6) follow up ερωτήσεων ο καθένας στους έξι υποψηφίους. Κάθε ερώτηση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15’’ και κάθε απάντηση τα 30’’.

    Η υποβληθείσα ερώτηση, όπως και η απάντηση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 30’’. Την ίδια χρονική διάρκεια θα πρέπει να έχουν οι επανατοποθετήσεις, αλλά και οι ανταπαντήσεις.

    Η τηλεμαχία θα ολοκληρωθεί με τελική τοποθέτηση κάθε υποψηφίας-ίου, χρονικής διάρκειας έως 90’’.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Χάθηκε το μέτρημα» απο τις πτώσεις σοβάδων – Nέο περιστατικό με πτώση τούβλων αυτή τη φορά – φωτό

    Μια ακόμα πτώση σοβάδων από ακίνητο έρχεται να προστεθεί...

    Πώς εξηγείται επιστημονικά η γοητεία;

    Όλοι έχουμε γνωρίσει έναν άντρα ή μία γυναίκα, που...

    1 στους 100 δηλώνει ότι… έχει κάνει σεξ με… εξωγήινη

    Ζουν ανάμεσά μας... και έχουν βίτσιο να το κάνουν...