ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος πρόεδρος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης

    Ημερομηνία:

    Την υποψήφιότητά του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

    Ο κ. Κανελλάκης είναι ο έβδομος υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα, Παύλο Γερουλάνο, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλη Κατρίνη και Νάντια Γιαννακοπούλου.

    Η ανακοίνωση του Γιάννη Κανελλάκη:

    Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ…! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

    Μετά από τις τελευταίες εργασίες της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και τις ανακοινώσεις του προέδρου κ. Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και την παρότρυνση εκατοντάδων φίλων και γνωστών, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία του κόμματος!

    Σας θυμίζω ότι για πολλά χρόνια, ήμουν παρών στους αγώνες του κινήματος, με οραματιστή τον ηγέτη Ανδρέα και μάλιστα δύο φορές ήμουν και υποψήφιος βουλευτής. Ως μαχόμενος δημοσιογράφος για περίπου 40 χρόνια, ήμουν και παραμένω στην πρώτη γραμμή κοντά στους πολίτες και αναδεικνύω τα προβλήματα τους, από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στους οποίους εργαζόμουν και συνεργάζομαι, πιστός στις αξίες και την ιστορική διακήρυξη του κινήματος, Σε περίπτωση, που τα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, με τιμήσουν με την ψήφο τους, θα συνεχίσω να μάχομαι και από το μετερίζι αυτό, υπέρ των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και κατά της καρεκλομανίας, καρεκλολατρείας και της εξουσιομανίας και σαφώς κατά των λαοκτόνων μέτρων!

    Επίσης κατά της φτώχειας και της αισχροκέρδειας, όπως πάντοτε έπραξα και πράττω στην ζωή μου. Το κίνημα ΠΑΣΟΚ είναι για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας και του λαού και να διεκδικεί τα καλύτερα για την χώρα και τους πολίτες της. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Το ΠΑΣΟΚ δημιουργήθηκε από τον λαό, για τον λαό και όχι για τους βαρόνους, διαπλεκόμενους, διεφθαρμένους και καρεκλοκένταυρους!

    Ανδρέα, δεν θα σε προδώσουμε ποτέ..! Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό..!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νόρα Βαλσάμη: Μου λείπει πάρα πολύ ο Ερρίκος, τον λάτρευα, ήταν ο άνθρωπός μου

    Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε, αυτή την...

    Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Στο Άγιο Όρος για διακοπές και ηρεμία – Οι εικόνες που δημοσιοποίησε

    Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης χαλαρώνει από τους ρυθμούς της καθημερινότητας...

    Αστυνομικοί κατεβάζουν τους ασθενείς πάνω στα φορείς από τις σκάλες- Στιγμές αυταπάρνησης

    H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας σε ανακοίνωσή της συγχαίρει...

    Εβάν Φουρνιέ: «Λατρεύω που χειροκροτούν οι άνθρωποι όταν προσγειώνεσαι στην Ελλάδα»

    Ο Εβάν Φουρνιέ επέστρεψε από το Μόναχο, εκεί όπου δε σταμάτησε...