Πατέρας χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την έγκυο κόρη του!

    Ημερομηνία:

    Ένα αδιανόητο συμβάν έλαβε χώρα στα Ιωάννινα καθώς ένας πατέρας φέρεται να χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την 22χρονη κόρη του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος.

    Σύμφωνα με το epirusonline.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους όταν σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο πατέρας της, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τη βρίζει άσχημα και να τη χτυπά με γροθιές στο κεφάλι και σπρωξίματα στο στήθος.

    Διεκομίσθη στο νοσοκομείο

    Η 22χρονη, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να διατρέχει κίνδυνο ούτε η ίδια, ούτε το έμβρυο.

    Η νεαρή κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του πατέρα της για εξύβριση και ξυλοδαρμό και ο δράστης αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λαχανόκηποι στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά από το ερχόμενο σχολικό έτος

    Σπόροι, παρτέρια, ποτιστήρια, γαλότσες, χώμα στα χέρια, παρατήρηση, συνεργασία....

    O Τραμπ έπαθε… Μπάιντεν και σκόνταψε ανεβαίνοντας τη σκάλα για το Air Force One – Δείτε βίντεο

    Από ένα απρόοπτο που θύμισε τον προκάτοχό του, Τζο Μπάιντεν,...

    Σοφία Βεργκάρα: Τόπλες στην πισίνα του σπιτιού της η 52χρονη ηθοποιός – Το σχόλιο της Χάιντι Κλουμ

    Το καλοκαίρι έφτασε και για τη Σοφία Βεργκάρα, όπως... ανακοίνωσε...

    ΠΑΤΡΑ: Συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Γεωργίου για την κατάληψη στο Madleen

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου...