Πατέρας δύο παιδιών ο 37χρονος που βρέθηκε νεκρός

    Ημερομηνία:

    Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Φαρκαδόνας Τρικάλων από την είδηση ότι ο 37χρονος Λεωνίδας Λόιος βρέθηκε νεκρός στο γήπεδο της περιοχής.

    Ο άτυχος άνδρας διέμενε στον συνοικισμό της Φαρκαδόνας και ήταν οικογενειάρχης, πατέρας δύο μικρών παιδιών, ζώντας με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες του KriniLive.gr, ο Λεωνίδας Λόιος είχε μεταβεί στο γήπεδο της Φαρκαδόνας για να αθληθεί και να περπατήσει, όπως συνήθιζε.

    Όταν πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει στο σπίτι, η σύζυγός του ανησύχησε και αποφάσισε να τον αναζητήσει. Μεταβαίνοντας στο γήπεδο, τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, πεσμένο στο έδαφος.

    Άμεσα κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διευκρινιστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του περιστατικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Pan Pan live στην Πάτρα: Το Υπεραστικό Tour 2026 φέρνει ηλεκτρονικό παλμό στο Jolene

    Στην Πάτρα φτάνει ο Pan Pan την Πέμπτη 12...

    Πάτρα – Συναγερμός για φωτιά σε κατάστημα υποδημάτων – Υπήρχε και φιάλη – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Πυρκαγιά σε κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων στην οδό Ιωνίας και...

    Καλάβρυτα 2026: Το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων για την 205η επέτειο της Επανάστασης

    Ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για την...

    Πάτρα: Απεργιακό κάλεσμα του Σωματείου «Ιπποκράτης» για τα Τέμπη – Συγκέντρωση στις 28 Φεβρουαρίου

    Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση που διοργανώνεται στην Πάτρα...