Πατέρας συνελήφθη για την κακοποίηση του 4 μηνών βρέφους του! Νοσηλεύεται διασωληνωμένο

    Ημερομηνία:

    Πατέρας συνελήφθη κατηγορούμενος για την κακοποίηση του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους του, στη Μεσσηνία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, ένα βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας με σημάδια συνδρόμου ανατάραξης, το βράδυ του Σαββάτου.

    Η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

    Από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περίεργο περιστατικό, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μωρού αποφασίστηκε τελικά η διακομιδή του στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

    Μαζί με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι ταξίδεψε και ο 20χρονος πατέρας του, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορείς να αγοράσεις και να συντηρήσεις ένα κάστρο; Μεσαιωνικά φρούρια βγαίνουν προς πώληση, αλλά… δεν είναι όλα τόσο απλά

    Το να αγοράσεις ένα κάστρο ακούγεται σαν επιπολαιότητα, παρορμητισμός...

    Έτσι θα μοιάζουν οι άνθρωποι σε 800 χρόνια

    Η τεχνολογία έχει αλλάξει δραστικά την καθημερινότητά μας, αλλά πόσο μπορεί...

    Γιατί οι μαζοχιστές αναζητούν αποκρουστικές εμπειρίες;

    Πως γίνεται ένα άτομο να αντλεί απόλαυση ενώ κάποιος...

    Οι 8 τοξικές συνήθειες των γονέων που μεγαλώνουν δυστυχισμένα παιδιά

    Κανένας γονέας δεν έχει πρόθεση να μεγαλώσει παιδιά που θα είναι δυστυχισμένα και δεν...