Πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Phantom Μάριου Τουρούτσικα: «Δεν φοβόταν να πεθάνει για την πατρίδα»

    Ημερομηνία:

    Ο πιλότος Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας έχασε τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2023, όταν το διθέσιο αεροσκάφος του, τύπου Phantom, συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

    Ο 29χρονος Υποσμηναγός είχε καταγωγή από την Αρκαδία και το όνειρό του από παιδί ήταν να γίνει Ίκαρος. Δύο χρόνια πριν, ο Μάριος Τουρούτσικας πετούσε στις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου. Σήμερα ο πατέρας του, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε: «Δεν μπορώ έναν χρόνο μετά να αντιμετωπίσω το γεγονός».

    «Του άρεσε ιδιαίτερα να πετά την ημέρα της παρέλασης. Το 2023 θυσιάστηκαν για την πατρίδα πέντε πιλότοι. Μου είχε πει ότι δεν φοβόταν να πεθάνει», ανέφερε ο πατέρας του. «Οι πιλότοι έχουν μια ψυχική ταύτιση και με τη σημαία και με την ιδέα της πατρίδας», πρόσθεσε.

    Αναφερόμενος στην πτήση που είχε κάνει ο γιος του πάνω από το χωριό του, είπε: «Μου έκανε το χατίρι να πετάξει μια φορά πάνω από το χωριό. Ήταν 28η Οκτωβρίου, τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω. Ο δικός τους ουρανός είναι η δική μας γη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρώπη τα 10 δημοφιλέστερα σιντριβάνια του κόσμου: Ένα ελληνικό στην 26η θέση

    Από τη Ρώμη και το Βερολίνο μέχρι το Περού...

    Μετά από έξι χρόνια σχέσης έμαθε ότι το αγόρι της είναι αδερφός της

    Μία απίθανη ιστορία αποκάλυψε μία χρήστης του Reddit, η...

    Οι οδοντίατροι ξέρουν αν έκανες πρόσφατα στοματικό σeξ

    Ένα βίντεο στο TikTok από έναν οδοντίατρο έγινε viral....

    Πορνογραφία: Πως επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά των γυναικών

    Έμμεση και πιο περίπλοκη φαίνεται να είναι η σχέση...