Ακόμα μια χρονιά ο Ιταλός επικεφαλής της ομάδας Alpine της Formula 1, Φλάβιο Μπριατόρε, ψήφισε Μύκονο «δαγκωτό» για τις καλοκαιρινές διακοπές του, καθώς πέρασε ένα ξέγνοιαστο τριήμερο στο νησί των ανέμων με την πρώην σύζυγό του και τον γιο τους, πυροδοτώντας στην Ιταλία φήμες για δεύτερο γάμο τους.

Ο 75χρονος επιχειρηματίας, που κέρδισε τρία πρωταθλήματα κατασκευαστών και τέσσερα πρωταθλήματα οδηγών της Formula 1 ως επικεφαλής της Benetton Formula και της Renault F1 Team, ενώ ίδρυσε στη Σαρδηνία το φημισμένο κλαμπ «Billionaire» και έκανε το ίδιο και στη Μύκονο, βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τη 45χρονη πρώην σύζυγό του Ελιζαμπέτα Γκρεγκοράτσι και τον γιο τους Φάλκο Νέιθαν Μπριατόρε, ο οποίος διέκοψε για λίγο τις σπουδές του στην Ελβετία.
Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε πάνω σε σκάφος και μάλιστα ο Μπριατόρε με την πρώην τηλεπερσόνα Γκρεγκοράτσι φάνηκαν τόσο δεμένοι, που στην Ιταλία γράφτηκε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν ξανά μετά το διαζύγιό τους το 2017, που ήρθε αφού πέρασαν μαζί εννιά χρόνια γάμου. «Δεν θα ξαναπαντρευτώ τον Φλάβιο» δήλωσε η Γκρεγκοράτσι στην ιταλική εφημερίδα «Il Mattino».

«Με τον Φλάβιο έχω μια υπέροχη σχέση. Μόλις πήγαμε στην Ελλάδα για τρεις ημέρες, στη Μύκονο, και μοιραζόμαστε την ανατροφή του παιδιού μας» πρόσθεσε και σημείωσε ότι «με τον καιρό η αγάπη μεταμορφώθηκε σε σεβασμό, ήμασταν παντρεμένοι, γνωριζόμαστε εδώ και είκοσι χρόνια και τα πάμε καλά». «Η Ελιζαμπέτα ήταν ο έρωτας της ζωής μου» απάντησε από την πλευρά του ο Μπριατόρε, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ήταν αρραβωνιασμένος με τη Ναόμι Κάμπελ, ενώ από τη σχέση του με τη Χάιντι Κλουμ απέκτησε την κόρη του, Λένι Κλουμ.