Πατούλης: Σκληρό μέτρο η διακοπή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από τους ιδιώτες γιατρούς, δεν πρέπει να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς

    Ημερομηνία:

    «Σκληρό μέτρο» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, την απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου να διακόψει την ηλεκτρονική συνταγογράφηση μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τα μέτρα για τη συμβολή των ιδιωτών γιατρών στις εφημερίες των νοσοκομείων του ΕΣΥ.

    «Είναι ένα σκληρό μέτρο με την έννοια όπου υπάρχει κατά κάποιο τρόπο να παιδεύει τους ασθενείς, τους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
    Όπως σημείωσε «θα πρέπει να βρεθούν λύσεις μέσα από την πίεση που μπορεί να υπάρξει, να βρεθούν πραγματικές λύσεις που να δίνουν τη δυνατότητα της περίθαλψης σε κάθς πολίτη σε κάθε σημείο της χώρας. Θα πρέπει να βρεθούν λύσεις για το καλοκαίρι αυτό και έχουν δοθεί κάποια κίνητρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε κανέναν πολίτη».

    ICECAP

    «Δεν πρέπει σε καμία περιπτωση να ταλαιπωρηθούν πολίτες όπου και αν βρίσκονται, θα πρέπει να έχουν την ίδια δυνατότητα πρόσβασης στο ΕΣΥ και να έχουν και γιατρούς» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΙΣΑ.
    Ζήτησε, δε, «να πέσουν οι τόνοι και να βρεθοούν ύλσεις» μετά την απόφαση του ΠΙΣ «η οποία λέει για ένα διήμερο, την Παρασκευή και τη Δευτέρα, μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου να μην υπάρχει ηλεκτρονική συνταγογράφηση».

    «Να δούμε την ανταπόκριση των γιατρών, ήταν πάντα θετική οποτε υπήρξε πρόβλημα στη χώρα. Κανείς δεν γύρναγε την πλάτη για να αποκομήσει το καλύτερο ο πολίτης για την υγεία του» πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενημέρωση για τα εισιτήρια από την Παναχαϊκή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι η γενική είσοδος στην...

    Έτρεχε με 212 χλμ την ώρα ενώ είχε μαζί τα παιδιά του

    Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ένας 55χρονος ο οποίος εντοπίστηκε...

    Το απίστευτο κόλπο για να αφαιρέσουμε τη φλούδα της πιπεριάς

    Πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί, γλυκές ή καυτερές, οι πιπεριές αποτελούν...

    Αυτά είναι τα πιο υγιεινά αλκοολούχα ποτά

    Αρκετά συχνά τα αλκοολούχα ποτά έχουν μπει στο στόχαστρο και θεωρείται...