ΠΑΤΡΑ: 15χρονη νόσησε από κορονοϊό και εμφάνισε παρενέργεια μετά από 4 μήνες

    Ημερομηνία:

    Εστιασμένο σε ένα κορίτσι 15 ετών που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ στον θάλαμο κορονοϊού, είναι το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας.

    Το κοριτσάκι, που κατάγεται από το Αγρίνιο, νόσησε τον περασμένο Νοέμβριο από κορονοϊό και προ ημερών αιφνιδίως εμφάνισε περικαρδίτιδα. Οι μέχρι στιγμής εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρόκειται για φλεγμονώδες σύνδρομο συνέπεια του κορονοϊού.

    «Το κορίτσι προ ημερών ένιωσε ένα περικάρδιο άλγος πήγε στο νοσοκομείο έγιναν οι εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα στο περικάρδιο. Διακομίστηκε στη Μονάδα μας όπου και νοσηλεύεται τα τελευταία δύο 48ωρα» μας περιγράφει ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....

    Πάτρα: Επικίνδυνο μπαλκόνι αλλά… ποιος ασχολείται;

    Αρκετή η συζήτηση για τα υπό κατάρρευση κτίρια στην...

    Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ήταν τόσο βαθιά νυχτωμένη στο πώς τη διαχειριζόταν και διαπραγματευόταν τις συμβάσεις της;»

    Την εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας...