Πάτρα: 17 νέες εισαγωγές στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου – 79 περιστατικά με κορονοϊό στα Επείγοντα

    Ημερομηνία:

    Εβδομήντα εννέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στην πρωτοχρονιάτικη εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

    Οπως δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, τη νύχτα «στο ΠΓΝΠ που εφημέρευε προσήλθαν 79 επιβεβαιωμένα περιστατικά προς εξέταση και τα 17 εξ αυτών εισήχθησαν στο Νοσοκομείο».

     

    Οι νοσηλείες στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας

    Σήμερα στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο σε απλές κλίνες νοσηλεύονται 65 άτομα, 3 ασθενείς στη ΜΑΦ, 12 στην ΜΕΘ και 3 περιστατικά στην Παιδιατρική Κλινική.

    Στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”  ο αριθμός των νοσηλευομένων φτάνει στους 45 στην κλινική covid ενώ 7 δίνουν μάχη στην ΜΕΘ.

    Συνολικά στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα ο αριθμός των ασθενών με covid-19 ανέρχεται σε 135, εκ των οποίων οι 19 νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τάκης Παπαδόπουλος στη σύσκεψη του ΟΕΒΕΣΝΑ: “Στηρίζουμε με πράξεις την μικρομεσαία και μικρή επιχειρηματικότητα”

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας κ....

    Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας – Το χρονικό του εγκλήματος

    Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 32χρονος πρώην σύντροφός...

    H motoparea αποχαιρετά τον Πατρινό Σωκράτη Καραγιάννη

    Δεν έφυγες, απλά μας προσπέρασες στην τελευταία στροφή. Θα...

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αυτοάνοσο νόσημα και το ενδεχόμενο αποφυλάκισης με «βραχιολάκι»

    Τις επόμενες νομικές κινήσεις της μεθοδεύει η καταδικασμένη σε...