ΠΑΤΡΑ: 3 συλλήψεις για τα ναρκωτικά… μέσω ΕΛΤΑ

    Ημερομηνία:

    Κυριολεκτικά με τα ναρκωτικά στο χέρι πιάστηκαν τρεις νεαροί, το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Απριλίου, στα ΕΛ.ΤΑ της Πάτρας, στην οδό Ζαΐμη.

    Οι δράστες συνελήφθησαν επ αυτοφώρω από Αστυνομικούς της Ασφάλειας, τη στιγμή που παραλάμβαναν δύο δέματα που περιείχαν περίπου 469 γραμμάρια χασίς. Τα δέματα έφθασαν από την Ταϊλάνδη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα, με τελικό προορισμό τα ΕΛΤΑ Πάτρας.

    Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στις οικίες των δραστών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περί τα 36 γραμμάρια κοκαΐνης και 5 ηλεκτρονικές ζυγαριές.

    Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση και θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι είναι το «carouseling» και… γιατί όλοι λένε ότι σκοτώνει τον έρωτα

    Αν έχεις ανέβει ποτέ σε ένα καρουζέλ σε λούνα...

    Μπορούμε να καταψύξουμε το τυρί;

    Καλύτερα να αναδιατυπώσουμε το ερώτημα ως εξής: Αξίζει να...

    Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πίτσας και pinsa; (+συνταγή)

    Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία...

    Κανείς δεν γλιτώνει από την εφορία: Όταν ο «βασιλιάς του εγκλήματος» συνελήφθη για φοροδιαφυγή

    17 Οκτωβρίου 1931 Ο Αλ Καπόνε καταδικάζεται σε 11 χρόνια...