ΠΑΤΡΑ: 4 Μητροπολίτες για την θέση του Αρχιεπισκόπου! Τι γράφουν για τον Χρυσόστομο

    Ημερομηνία:

    Κινητικότητα επικρατεί στο παρασκήνιο της Ιεραρχίας για την πιθανή διαδοχή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, όταν και εάν ο Αρχιεπίσκοπος αποφασίσει να εγκαταλείψει τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, όπως αποκαλύπτει το «Θεωρείο» της «Καθημερινής».

    Μεταξύ των υποψηφίων που συζητιούνται, πρώτος είναι ο Σύρου Δωρόθεος και έπεται ο Μεσογαίας Νικόλαος, αμφότεροι με ισχυρά ερείσματα.

    Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος είναι βέβαιο πως θα έχει τη στήριξη του συμπατριώτη του Αντώνη Σαμαρά και ενός σκληρού δεξιού μπλοκ.

    Στο κάδρο έχει μπει και ο Πατρών Χρυσόστομος. Οπως γράφουν αθηναϊκά sites πρόκειται για έναν μετριοπαθή ιεράρχη με αναφορές όχι μόνο στην Αχαΐα, αλλά σε όλη την Πελοπόννησο καθώς κατάγεται από την Αρκαδία, ενώ από τη νέα γενιά ισχυρότερος μοιάζει ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...