ΠΑΤΡΑ: 44χρονη πέθανε από κορονοϊό! Τον κόλλησε… μέσα στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”

    Ημερομηνία:

    Εχασε τελικά τη μάχη για την ζωή μέσα σε δύο μόνο ημέρες από τότε που κόλλησε κορονοϊό μέσα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” η 44χρονη μητέρα ενός παιδιού. Νοσηλευόταν με καρκίνο, τον οποίον φυσικά πάλευε όπως χιλιάδες άλλοι καρκινοπαθείς. Ομως κόλλησε κορονοϊό και μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο και διασωληνώθηκε. Πραγματικά, χωρίς κανείς να έχει εξηγήσει το πώς, και ενώ η γυναίκα αντιμετώπιζε σταθερά και με σθένος το πρόβλημά της, και έδινε την μάχη της, κόλλησε κορονοιό! Αγνωστο πως. Με αποτέλεσμα  η κατάστασή της να επιβαρυνθεί μέσα σε λίγες ώρες. Ηταν  η μία από τις τρεις περιπτώσεις ασθενών που ενώ νοσηλεύονταν στην Παθολογική κόλλησαν κορονοϊό!

    GLEARNET

    ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

    Μα δεν είναι “προστατευμένο” το Νοσοκομείο; Πως είναι δυνατόν στο Ρίο να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα, αλλά όπως καταγγέλουν οι συνδικαλιστές, να συμβαίνουν συχνά στον “Αγιο Ανδρέα”; Στο πλευρό της γυναίκας ήσαν οι δικοί της άνθρωποι, αλλά… από μακριά! Λόγω  covid 19 δεν μπορούσαν καν να την πλησιάσουν. Μέχρι που τους ενημέρωσαν για το μοιραίο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ ανάλογα με την ηλικία σας;

    Πολλοί δεν συμφωνούν και εδώ που τα λέμε δεν...

    Πάτρα: Ποιος θα πληρώσει για τις ζημιές στον πεζόδρομο της Μαιζώνος; Πριν εβδομάδες παραδόθηκε και… καταρρέει! Δείτε φωτό

    Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει ο πεζόδρομος της Μαιζώνος, στην Πάτρα, στο...

    Οι 7 τροφές που αποτελούν για τον εγκέφαλο (μας) σκέτο φαρμάκι!

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf%ce%b9-7-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%ad%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1/

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ – ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ: Σε δύο κατευθύνσεις η έρευνα στα Δικαστήρια της Πάτρας!

    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μουρτζούκου σε σχέση...