Πάτρα: 465 rapid tests την Τετάρτη – Ολα τα θετικά δείγματα στο Επιμελητήριο εντοπίστηκαν σε 12χρονους

Ημερομηνία:

Εννέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν την Τετάρτη στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των δειγματοληπτικών ελέγχων που έγιναν από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ.

 

Χαρακτηριστικό της χθεσινής ημέρας,  είναι το γεγονός πως στο Επιμελητήριο Αχαΐας και τα 7 θετικά δείγματα που βρέθηκαν αφορούν παιδιά 12 ετών.

 

Αναλυτικά: 

ΠΑΤΡΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ:  342 rapid test με 7 θετικά (2.05%).  Αφορούν σε 3 αγόρια και 4 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 12 έτη.

ΠΑΤΡΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΔ:  123 rapid test με 2 θετικά (1.63%). Aφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 31 έτη.

ΠΕ ΑΧΑΪΑΣ: ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ  – 9 αρνητικά rapid test

ΠΕ ΑΧΑΪΑΣ: ΑΙΓΙΟ – 89 αρνητικά rapid test.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νέα στοιχεία σοκ για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Υπέστη θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης (video)

Σημαντικά νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τις...

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Πάτρας

Σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και πνευματικής ανάτασης τελέστηκε στο 5ο...

Ιαπωνία: Οι «απερίσκεπτοι» ορειβάτες στο Φούτζι θα… πληρώνουν τη διάσωση με ελικόπτερο – Χρεώσεις με το λεπτό

Τέλος στις δωρεάν επιχειρήσεις διάσωσης με ελικόπτερο στο όρος Φούτζι κατά...