Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου

    Ημερομηνία:

    48 χρόνια συμπλήρωσε το Χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων. Τα παλιά και νέα μέλη στο Χορευτικό Τμήμα του Δήμου της Πάτρας γιόρτασαν λοιπόν την περασμένη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 την επέτειο αυτή συμπλήρωσης 48 χρόνων από την ίδρυσή του.

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Χορευτικό Τμήμα του Δήμου ιδρύθηκε στις 9 Οκτώβρη του 1976 στο πλαίσιο του “Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου” και μέχρι σήμερα κρατάει άσβεστες τις αρχές της ερασιτεχνικής δημιουργίας παλεύοντας για ένα κόσμο δικαιοσύνης, ειρήνης και κοινωνικής προκοπής για όλους.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε στις 9-10, προβλήθηκε βίντεο που είχε ετοιμάσει ο Βασίλης Τζουβελέκης με στιγμές από τις 54 (πενήντα τέσσερις) εκδηλώσεις που πραγματοποίησε από την 1 Γενάρη του 2024 μέχρι σήμερα το Χορευτικό.

    Ο υπεύθυνος του Χορευτικού και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γιαννόπουλος που είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, έκανε μια ιστορική αναδρομή από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα.

    Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε “πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν θύλακες που κρατούν ζωντανό το όνειρο για ένα κόσμο ειρήνης χωρίς σκοτωμένα παιδιά, χωρίς ξεριζωμένους, χωρίς φτώχεια και δυστυχία. Ένα κόσμο γεμάτο χαρά γλέντια μουσική και χορούς. Και το Χορευτικό μας έχει αποδείξει πως ξέρει και να χορεύει ξέρει και να αγωνίζεται για τα δίκια όλου του κόσμου.

    *Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τα παλιά μέλη του Χορευτικού Νίκος Μούσιος, Θανάσης Μόσχος, Κάτσαρη Γιάννα, Βάσω Κατσιγιάννη, Όλγα Ματσάγκα, Ελευθερία Μουρτά, Άγγελος Αγγελακόπουλος, Έλενα Μαυραειδή, Χρήστος Αγγελόπουλος. Παραβρέθηκε επίσης ο παλιός φίλος του Χορευτικού και Αντιπεριφερειάρχης  αθλητισμού Τάκης Αντωνόπουλος, ο Γιώργος Χάχαλης και η κ. Χάχαλη.

    Το γλέντι κράτησε για αρκετές ώρες όπως αρμόζει στο Χορευτικό του Δήμου Πάτρας.

    GLEARNET
    Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου
    Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου
    Πάτρα: 48 χρόνια έκλεισε το Χορευτικό του Δήμου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...