ΠΑΤΡΑ: 5.000 Αχαιοί στην αναμονή για τη ρύθμιση κορονοχρεών

    Ημερομηνία:

    Περισσότεροι από 5.000 Αχαιοί υπάγονται στις προϋποθέσεις ρύθμισης των χρεών της πανδημίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις λογιστών και φοροτεχνικών της περιοχής.

    Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Ιανουαρίου εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στη ρύθμιση των 36 -72 δόσεων και από τις 27 του μήνα χρέη ύψους 2,26 δισ. ευρώ «ξεπαγώνουν» και είναι απαιτητά.
    Οι οφειλέτες, μπορούν να επιλέξουν αποπληρωμή σε 36 άτοκες δόσεις ή σε έως 72 δόσεις με επιτόκιο 2,5%.
    Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης ρύθμισης δεν μπορεί να είναι κατώτερο από 30 ευρώ για ρυθμίσεις οφειλών συνολικού ύψους, συμπεριλαμβανομένων τόκων και προσαυξήσεων, έως 1.000 ευρώ ή κατώτερο από 50 ευρώ για ρυθμίσεις οφειλών συνολικού ύψους, συμπεριλαμβανομένων τόκων και προσαυξήσεων, άνω των 1.000 ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διεθνές Συνέδριο ONE-Bridge in Health στο Πανεπιστήμιο Πατρών

    Το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ποιότητας Ζωής της Ιατρικής Σχολής...

    Παρουσιάζεται το βιβλίο του δημοσιογράφου-συγγραφέα Φίλιππου Ζάχαρη ”Ευκαιρίες ζωής” στην Πάτρα στις 13 Δεκεμβρίου

    Οι Εκδόσεις Αποστακτήριο και ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Φίλιππος Ζάχαρης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του...

    Η αναπηρία δεν είναι ατομική υπόθεση, είναι πολιτική απόφαση

    Της Λιλίκας Βέργη, Συντονίστριας της Ομάδας Εργασίας #HR -...

    Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν εκτέλεσαν δημόσια καταδικασμένο δολοφόνο σε κατάμεστο στάδιο

    Σε μια ακόμη επίδειξη της αυστηρής εφαρμογής της θανατικής...