ΠΑΤΡΑ: 7 ληστείες είχε κάνει η συμμορία των “10”

    Ημερομηνία:

    “Πλούσια” η δράση της εγκληματικής οργάνωσης που “ξήλωσε” η Ασφάλεια Πάτρας. Σύμφωνα με νεότερα από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν “αρχηγό” έγκλειστο των φυλακών, ο οποίος είναι από το Αγρίνιο και ήδη εκτίει ποινή για κλοπές και ληστείες.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες έχουν κάνει 7 ληστείες και 26 κλοπες – διαρρήξεις. Οι στόχοι τους ήταν κυρίως σπίτια ηλικιωμένων, τις περισσότερες φορές κάπως απόμακρα. “Επιτηρούσαν” τα σπίτια και όταν έφευγαν οι ιδιοκτήτες, έμπαιναν μέσα και “σήκωναν” ότι έβρισκαν μπροστά τους. Υπήρχαν όμως και περιπτώσεις που έπεφταν πάνω στους ηλικιωμένους. Σε αυτές, τους απειλούσαν με πιστόλια ή μαχαίρια και με τη βία τους λήστευαν.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το όφελος από τις κλοπές ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

    Παρίσταναν τους αστυνομικούς

    Η δράση όμως των μελών της εγκληματικής οργάνωσης δεν σταματούσε εδώ. Μαζί με τον συνταξιούχο αστυνομικό, παρίσταναν τους αστυνομικούς και πήγαιναν στις αποθήκες που ζούσαν αλλοδαποί εργάτες για δήθεν ελέγχους. Όταν έμπαιναν στο εσωτερικό τους, τους απειλούσαν και τους έπαιρναν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

    Έχουν κατασχεθεί αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Έκανα σεξ πρώτη φορά στα 41 μου και ορίστε τι κατάλαβα»

    Η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος θα κάνει σεξ...

    Τα 3 πιο απρόβλεπτα ζώδια – «Σας κρατούν σε εγρήγορση»

    Αναρωτιέστε ποια ζώδια τείνουν να σας κρατούν σε εγρήγορση; Δεν χρειάζεται...

    Οι έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά λέει ο CEO της Nvidia

    Δεν είναι ποτέ εύκολο να παραδεχτείς ότι έκανες ένα...

    Η «ροζ» ιστορία που κατέστρεψε τους «Νοστράδαμος»

    Οι «Νοστράδαμος» είναι ένα από τα γνωστότερα ελληνικά γκρουπ...