Πάτρα: 76η «Παντραπεζική» αιμοδοσία την Τρίτη 31 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    H Λέσχη Τραπεζικών Πάτρας σε συνεργασία με τα Ταμεία Υγείας των Τραπεζών και το Γενικό Περιφερειακό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος Ανδρέας» διοργανώνει Παντραπεζική Αιμοδοσία.

    Η 76η Παντραπεζική Αιμοδοσία Πάτρας στη μνημη Βασίλη Τζόλα, θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη σχολαστικότητα και τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στο ισόγειο του κτιρίου της Εθνικής Τράπεζας που στεγάζει τα Πολυιατρεία της Ο.Α.Τ.Υ.Ε., στην οδό Κανακάρη 193 την Τριτη 31 Ιανουαρίου 2021, από 09:00 – 13:00 και 17:00 – 21:00, με στόχο την άμβλυνση του προβλήματος της έλλειψης αίματος στο νομό.

    Στην εκδήλωση εκτός από τους εργαζόμενους στις τράπεζες της πόλης, μπορούν να πάρουν μέρος και συμπολίτες εκτός του τραπεζικού χώρου προσφέροντας ζωή στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο και να ενταχθούν αυτόματα στη δύναμη του Σώματος Εθελοντών Αιμοδοτών της Λέσχης Τραπεζικών Πάτρας, με όλα τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την ένταξή τους σε έναν οργανωμένο σύλλογο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο και ο Μπακ Πάλμερ ποζάρουν στα χιόνια

    Στο Κολοράντο γιόρτασε τα γενέθλιά του ο σύντροφος της Αλεσάντρα...

    Νίκη του Πιτ στη δικαστική διαμάχη για το Chateau Miraval: Η Τζολί υποχρεούται να του παραδώσει emails και μηνύματα

    Ο Μπραντ Πιτ πέτυχε μια σημαντική νίκη στη συνεχιζόμενη νομική διαμάχη...