ΠΑΤΡΑ: 8 κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα

    Ημερομηνία:

    Ο κορονοϊός «πλήττει» τον Προμηθέα Πατρών… Μπορεί η αχαϊκή ομάδα να ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει σήμερα (13/3, 17:00) τον Άρη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για την Α1 μπάσκετ των ανδρών, ωστόσο ο αγώνας αναβάλλεται, λόγω των πολλών κρουσμάτων που βρέθηκαν στο «στρατόπεδο» των Πατρινών.

    Συγκεκριμένα, βάσει των αποτελεσμάτων στον καθιερωμένο έλεγχο κορονοϊού, ο Προμηθέας έχει οκτώ κρούσματα, εκ των οποίων τα πέντε αφορούν σε παίκτες και τα υπόλοιπα τρία σε μέλη του τεχνικού επιτελείου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι, με δεδομένο τον αριθμό των κρουσμάτων, δεν χρειάζεται να κατατεθεί κάποιο αίτημα από πλευράς Προμηθέα για την αναβολή του αγώνα, καθώς το πρωτόκολλο ορίζει πως αναβάλλεται αυτόματα ένας αγώνας, εφόσον υπάρχουν τουλάχιστον τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μια ομάδα.

    Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Προμηθέα είναι το εξ αναβολής παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (16/3, 15:00) με τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα για την 2η αγωνιστική, το οποίο, όμως, μετά τη σημερινή εξέλιξη, αναμένεται επίσης να αναβληθεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αύριο η Νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

    Ο ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ Αχαΐας θα πραγματοποιήσει αύριο, Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις...

    Βραβεία Grammy: Στην κορυφή των υποψηφιοτήτων Kendrick Lamar και Lady Gaga

    O ράπερ Kendrick Lamar βρέθηκε στην κορυφή του καταλόγου των διεκδικητών...

    Δείτε εκπληκτικό βίντεο: Τα σύννεφα που χορεύουν πάνω από το Παναχαϊκό

     Όταν ο ανατολικός άνεμος συναντά το Παναχαϊκό, τα σύννεφα...

    Βορίζια: Αρχίζουν και μιλούν οι δράστες – Ποιος αποκάλυψε ότι ενεπλάκη στο μακελειό με τον 39χρονο

    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, αναφορικά με τους 4...