ΠΑΤΡΑ: Αγανακτισμένοι από τα έργα στην οδό Ανθείας! Ετοιμάζονται για εξώδικα

    Ημερομηνία:

    Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ανθείας στα Ζαρουχλέικα και συγκεκριμένα στην δεύτερη περιοχή από όπου πέρασαν οι εργασίες για την ανάπλαση της συνοικίας τους.

    Πρόκειται για  τα Ο.Τ. 1279α, 1279β, 1279γ, 1279, 1278α, 1278β, 1278, 1288, 1289, 1290γ, 1290, 1290α, 1290β που περικλείεται από τις οδούς Γοργοποτάμου, Ανθείας, Νικηταρά και Καρπενησιώτη και Ανδρικόπουλου.

    Στην Ανθείας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, οι δρόμοι εκεί έχον μείνει σκαμμένοι, ενώ το έργο έχει τελειώσει. Όπως υποστηρίζουν έχουν ενοχλήσει αρκετές φορές τις υπηρεσίες του Δήμου για το όλο θέμα, όμως δεν έχει γίνει κάτι.  Και αν δεν γίνει άμεσα είναι αποφασισμένοι να πάνε ακόμα και στα δικαστήρια, προχωρώντας σε εξώδικα κατά παντός υπευθύνου.
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο άγνωστος «πατέρας» του ανθρακούχου νερού που το ανακάλυψε κατά λάθος

    Αν κάποιος επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Schweppes, της διάσημης...

    Η αληθινή ιστορία του καρναβαλιού της Βενετίας

    Το καρναβάλι της Βενετίας, μια από τις πιο διάσημες...

    Ρεύμα: Νέα εκτίναξη στην τιμή και «φλερτ» με τα 200 ευρώ στη χονδρική

    Με νέα εκτίναξη της τιμής του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά που...

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...
    Best Shop